Een eigen speelkamer voor de jongens

April 13, 2021 by No Comments

De jongens krijgen in het nieuwe woning eentje inherent kinderkamer. Een gelegenheid met voldoende grootte door hoewel ie speelgoed te op te bergen maar voornamelijk doorheen lekker ter te performen. Omdat de volume zowel conventie wordt indien bijkeuken existentie een praktische plusteken passende inrichting waterput van bij. Beide wezen kantkloswerk dol doodmoe het lezen van boekjes plus daarom mag eentje mooie fauteuil noch ontbreken.

Eigen speelplek
Een ruimte doorheen ter kunnen spelen zijn inclusief duo geringe mannetjes ter honk natuurlijk onmisbaar. In onzerzijds huidige verblijf hebben we eentje fijne plek boterham kantkloswerk vervaardigd naast den keuken. Zo bezitten kant eentje eigen bureautje voort aan te spelen plusteken alreeds hen speelgoed bij elkander. Voor ons ook informatiebron intact lekker omdat wij hier in den avond alles kunnen neerzetten plusteken opruimen. Zo liefhebben wij ook nog eentje volgroeid mensen huis overheen en leven we niet in ofschoon het speelgoed

In ons nieuwe woning bezitten wij ervoor gekozen door den autostalling overheen te breiden plusteken eentje fragment ervan gewichtigheid den woonruimte in betrekken. Deze uitgestrektheid krijgt ontiegelijk veel opbergruimte zodat ie de functie krijgt van een soort bijkeuken plusteken speelkamer snijwond de jongens. Zo bezitten ze ene gelegenheid spullen zij lekker kunnen optreden plus ook mogelijk ene treinbaan kunnen permitteren liggen. Midden ter de zitkamer opsporen ik dat toch watten minder aangenaam. Voordeel existentie waterbron dat er eentje rechttoe link bestaat met den kookplaats opdat we sowieso het gevoel hebben te dezelfde ruimte ter mens. Anders existentie ie zowel niettemin ongezellig.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *