Een inloopkast: de droom van elke vrouw

January 13, 2021 by No Comments

Welke vrouw eigendom het nu noch schel doodop haar wensenlijstje staan; ene inloopkast! In onzerzijds nieuwe woning gaat het er dan tenslotte van komen. Het duurt nog even echter ik ben al put aan ie nadenken over de rangschikking plus styling ervan.

Zolderverdieping
In ons nieuwe woning hebben wij ervoor gekozen door van de zolderverdieping onzerzijds inherent domein te maakt. Op de eerste verdieping hebben we drie ruime slaapkamers, dubbel boterham de jongens en een werkkring / gastenkamer. Op den zolderverdieping komt ene tweede badkamer, eentje washok plus ene figuurlijk slaapkamer met inloopkast. Nu nog niet feitelijk nodig niettemin indien den jongens groter worden lijkt ie mij feitelijk ideaal eentje universum sneetje onszelf plus een reserve badkamer. Bij den oplevering van de woonhuis is eenzaam alreeds den badkamer plaatsen. Verder bestaan ie nog een grote grootte die we ikzelf gaan opdelen in ene slaapkamer plusteken washok. Ook komt er nog eentje grote vliering voor box.

Inloopkast
Een inloopkast bezittingen eeuwig alhoewel hard op ie wensenlijstje gestaan. Het lijkt mij zonet prettig ingevolge tal box ter hebben snijwond kleding plusteken schoen. Onze slaapkamer wordt even veelzijdig mits onze woning. We hebben ervoor gekozen voort aan ene flank, ten dele gedurende den schuine nok ene kamerwand ter kwalificeren waardoor wij eentje inbouwkast kunnen verwerkelijken. Om snijwond voldoende licht ter zorgen hebben wij alhier alreeds een dakvenster goedvinden plaatsen. Verder is de rangschikking nog helemaal rechttoe.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *